Woondecoratie Beveren


Marleen De Maeyer ging in 1982 van start met een speciaalzaak in decoratie, raamgarnering, interieur, zonnewering, verf en behang. Haar méér dan 35 jaar ervaring laat toe haar klanten gepast te adviseren.
Service geeft iedereen doch Marleen doet meer dan dat, zij komt aan huis opmeten, geeft interieuradvies en bezorgt u een gratis prijsofferte. Zij mag zich terecht een deskundige noemen in gordijnen, overgordijnen, lamellen en optreksystemen.

Interieurwinkel


In de enkele jaren terug volledig vernieuwde en gezellig ingerichte winkel met aantrekkelijke etalages vind je ook verven (Levis en Sikkens), exclusief behangpapier, alle drogisterijproducten, voetmatten, tafelkleedjes, badlinnen, woningtextiel, raamgarnering, zonnewering, vloerbekleding, sierkussens enz, ... Bijzonder zijn ook de Japanse wanden en de geweven sisal-matten met boord afgewerkt.

Je staat versteld welke verscheidenheid aan kwaliteit Marleen te bieden heeft in haar winkel. Zij mag gerust haar voet zetten naast veel grote interieurwinkels. Het gemis aan een grote toonzaal maakt zij ruimschoots goed door de jaren ervaring en het gepersonaliseerde advies.

Onze Specialisaties


Opmeten, leveren en plaatsen gratis! Bij ons staat de klant centraal.

Onze winkel beschikt over een unieke en zeer uitgebreide collectie raamdecoratie, biedt een eigen lijn aan verschillende verven in haar kleurshop en volgt de laatste trends op gebied van behang en wandbekleding. Voor de vloerbekleding biedt zij u een ruim assortiment van afgeboorde karpetten, vast tapijt, traplopers, linoleum en vinyl.

Wij stofferen ook stoelen en zetels. Tot slot is er nog een ruime keuze in huisdecoratie artikelen en tafel -en badlinnen.

Hoe gaan we te werk?

Bij ons staat de klant centraal! Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod.

Uw interieur is belangrijk voor ons. Daarom begeleiden we u graag persoonlijk in de concrete uitwerking van de decoratie in uw interieur. U brengt een bezoek aan de winkel. Ofwel kijkt u zelf eventjes rond, ofwel helpen wij u onmiddellijk. We luisteren naar uw noden en verwachtingen en geven al een eerste advies. In een mum van tijd maken we samen een kleurenstudie en/of zoeken we bijpassende stoffen die aansluiten bij uw smaak en interieur. Bovendien krijgt u een eerste technische uitleg over de verschillende afwerkingsmogelijkheden, zowel naar muur -als raamdecoratie. Het is steeds praktisch om kleurbepalende elementen mee te brengen bij uw bezoek m.n een kussen van uw salon, uw behangpapier. Als u ongeveer de maten van de muren en/of ramen meebrengt, kan al een ruwe prijsberekening gemaakt worden. De preciese offerte volgt dan na de volgende stap, het opmeten.

Kom gerust eens langs!

Maatwerk!


Wij maken klassieke gordijnen, paneel-gordijnen en optreksystemen op maat!

Om de hoogwaardige kwaliteit en afwerking te kunnen blijven garanderen en om onze klanten een perfecte service te kunnen geven, wordt uw raamdecoratie op maat gemaakt! Zelfs meubelstoffering is mogelijk.

Aan dit adres is niets te veel gevraagd! Contacteer ons vrijblijvend.

  • Totale raamdecoratie op maat
  • Zonwering
  • Exclusief behang
  • Verven
  • Vloerbekleding & carpetten op maat
  • Huisdecoratie
  • Tafellinnen op maat
  • Batmatten
  • Onderhoudsproducten
  • Meubelstoffering

Onze Merken